Om

Velkommen til min blog

Jeg vil fortælle om mine haveprojekter og andre haveoplevelser, blomster og design og andet, der stimulerer min lykkefølelse. Det kan være naturen, rejseglæder, design og livsstil eller anden feel good inspiration. Kig også ind på vores hjemmeside House of York.dk, hvor Brian og mig bl. a. fortæller om vores have, Garden of York.

Fotografering

Jeg elsker at fotografere og tager især mange blomsterbilleder. Alle fotos på min blog er derfor mine egne eller taget af min kære mand, Brian York.

Jeg har skrevet et par bøger:

  • Mauranius, Arvingen – en thriller om en hemmelig fond
  • Yorks kolesterolfrie kogebog, en e-bog, skrevet sammen men min kære mand (Brian York) og bror (Douglas York)
  • Dronningens have – en novellesamling, inspireret af skulpturerne i Marselisborg slotshave

Du kan se mere om bøgerne på houseofyork.dk
P.t. skriver jeg ikke på noget nyt og vil i stedet for kaste mig over denne blog, for at kombinere skriveriet med mine billeder.

Min haveglæde og inspiration fra gartnere

Den første egen have, siden min barndom, hvor jeg havde min egen have i haven, er på nuværende adresse i Højbjerg. Grundet en alvorlig arbejdsskade, jeg pådrog mig for over 25 år siden, som førte til, at jeg ikke længere kunne dyrke al den sport, jeg brændte så meget for, udviklede jeg en større og større passion for planter og haven.
I dag, er haven min helt store hobby og jeg elsker, at få ny inspiration fra havebesøg, de store havemesser, i især Tyskland, bøger og internettet.
Jeg er medlem af Haveselskabet og er listet på Danske Haveblogs

Jeg arbejder p.t. i Moesgård Havecenter som kommunikationsmedarbejder, og får derfor masser af inspiration og ny viden fra mine dygtige gartnerkollegaer. Mindre godt er, at jeg altid bliver forfærdelig fristet, hver gang der kommer nye blomster og planter …

At rejse er at leve

Det har jeg savnet helt vildt i 2020. Jeg håber vi kan komme afsted igen i år, da jeg elsker at rejse rundt i verden. Jeg har besøgt mange lande i og udenfor Europa og giver gerne gode tips til andre rejsende.
I mine yngre år har jeg levet og arbejdet i 7 forskellige lande, primært indenfor rejsebranchen.
Bl.a. har jeg boet flere år i alperne og bjergene er blevet så stor en del af mit dna, at jeg bare skal se dem hvert år.
Den rastløshed jeg udviklede efter disse år, har aldrig for alvor lagt sig, og den presser ekstra meget på nu.

Indretning og wellness

Jeg interesserer mig meget for indretning og har taget en feng shui uddannelse i Freiburg, Tyskland for en del år siden. Jeg har også arbejdet med indretning, bl.a. indenfor wellness branchen. Sammen med Brian har jeg f.eks. designet Blåvand Kurbad og Wellness, som selvfølgelig er Danmarks flotteste wellnesscenter. 😉 Vores hus er indrettet efter feng shui principperne og havens design er også påvirket af feng shui.