Om

Velkommen til min haveblog ‚̧

Jeg vil fort√¶lle om mine haveprojekter og andre haveoplevelser, blomster og design og andet, der stimulerer min lykkef√łlelse. Det kan v√¶re naturen, rejsegl√¶der, design og livsstil eller anden feel good inspiration. Kig ogs√• ind p√• vores hjemmeside House of York.dk, hvor Brian og mig bl. a. fort√¶ller om vores have, Garden of York.

Fotografering

Jeg elsker at fotografere og tager især mange blomsterbilleder. Alle fotos på min blog er derfor mine egne eller taget af min kære mand, Brian York.

Jeg har skrevet et par b√łger:

  • Mauranius, Arvingen ‚Äď en thriller om en hemmelig fond
  • Yorks kolesterolfrie kogebog, en e-bog, skrevet sammen men min k√¶re mand (Brian York) og bror (Douglas York)
  • Dronningens have ‚Äď en novellesamling, inspireret af skulpturerne i Marselisborg slotshave

Du kan se mere om b√łgerne p√• houseofyork.dk
P.t. skriver jeg ikke på noget nyt og vil i stedet for kaste mig over denne blog, for at kombinere skriveriet med mine billeder.

Min haveglæde og inspiration fra gartnere

Den f√łrste egen have, siden min barndom, hvor jeg havde min egen have i haven, er p√• nuv√¶rende adresse i H√łjbjerg. Grundet en alvorlig arbejdsskade, jeg p√•drog mig for over 25 √•r siden, kunne jeg ikke l√¶ngere kunne dyrke al den sport, jeg br√¶ndte s√• meget for. Derfor udviklede jeg en st√łrre og st√łrre passion for planter og haven.
I dag, er haven min helt store hobby. Jeg elsker, at f√• ny inspiration fra havebes√łg, de store havemesser, i is√¶r Tyskland, b√łger og internettet.
Jeg er medlem af Haveselskabet og er listet på Danske Haveblogs

Jeg arbejder p.t. i Moesg√•rd Havecenter som kommunikationsmedarbejder. Der f√•r jeg derfor masser af inspiration og ny viden fra mine dygtige gartnerkollegaer. Mindre godt er, at jeg altid bliver forf√¶rdelig fristet, hver gang der kommer nye blomster og planter ‚Ķ

At rejse er at leve

Jeg har bes√łgt mange lande i og udenfor Europa og giver gerne gode tips til andre rejsende.
I mine yngre år har jeg levet og arbejdet i 7 forskellige lande, primært indenfor rejsebranchen.
Bl.a. har jeg boet flere år i alperne og bjergene er blevet så stor en del af mit dna, at jeg bare skal se dem hvert år.
Den rastl√łshed jeg udviklede efter disse √•r, har aldrig for alvor lagt sig, og derfor lider jeg af permanent rejsefeber.

Indretning og wellness

Jeg interesserer mig meget for indretning og har taget en feng shui uddannelse i Freiburg, Tyskland for en del √•r siden. Jeg har ogs√• arbejdet med indretning, bl.a. indenfor wellness branchen. Sammen med Brian har jeg f.eks. designet Bl√•vand Kurbad og Wellness, som selvf√łlgelig er Danmarks flotteste wellnesscenter. ūüėČ Vores hus er indrettet efter feng shui principperne og havens design er ogs√• p√•virket af feng shui.