Om

Velkommen til min haveblog ❀

Jeg vil fortÊlle om mine haveprojekter og andre haveoplevelser, blomster og design og andet, der stimulerer min lykkefÞlelse. Det kan vÊre naturen, rejseglÊder, design og livsstil eller anden feel good inspiration. Kig ogsÄ ind pÄ vores hjemmeside House of York.dk, hvor Brian og mig bl. a. fortÊller om vores have, Garden of York.

Fotografering

Jeg elsker at fotografere og tager isÊr mange blomsterbilleder. Alle fotos pÄ min blog er derfor mine egne eller taget af min kÊre mand, Brian York.

Jeg har skrevet et par bĂžger:

  • Mauranius, Arvingen – en thriller om en hemmelig fond
  • Yorks kolesterolfrie kogebog, en e-bog, skrevet sammen men min kĂŠre mand (Brian York) og bror (Douglas York)
  • Dronningens have – en novellesamling, inspireret af skulpturerne i Marselisborg slotshave

Du kan se mere om bÞgerne pÄ houseofyork.dk
P.t. skriver jeg ikke pÄ noget nyt og vil i stedet for kaste mig over denne blog, for at kombinere skriveriet med mine billeder.

Min haveglĂŠde og inspiration fra gartnere

Den fÞrste egen have, siden min barndom, hvor jeg havde min egen have i haven, er pÄ nuvÊrende adresse i HÞjbjerg. Grundet en alvorlig arbejdsskade, jeg pÄdrog mig for over 25 Är siden, kunne jeg ikke lÊngere kunne dyrke al den sport, jeg brÊndte sÄ meget for. Derfor udviklede jeg en stÞrre og stÞrre passion for planter og haven.
I dag, er haven min helt store hobby. Jeg elsker, at fÄ ny inspiration fra havebesÞg, de store havemesser, i isÊr Tyskland, bÞger og internettet.
Jeg er medlem af Haveselskabet og er listet pÄ Danske Haveblogs

Jeg arbejder p.t. i MoesgĂ„rd Havecenter som kommunikationsmedarbejder. Der fĂ„r jeg derfor masser af inspiration og ny viden fra mine dygtige gartnerkollegaer. Mindre godt er, at jeg altid bliver forfĂŠrdelig fristet, hver gang der kommer nye blomster og planter 


At rejse er at leve

Jeg har besĂžgt mange lande i og udenfor Europa og giver gerne gode tips til andre rejsende.
I mine yngre Ă„r har jeg levet og arbejdet i 7 forskellige lande, primĂŠrt indenfor rejsebranchen.
Bl.a. har jeg boet flere Är i alperne og bjergene er blevet sÄ stor en del af mit dna, at jeg bare skal se dem hvert Är.
Den rastlĂžshed jeg udviklede efter disse Ă„r, har aldrig for alvor lagt sig, og derfor lider jeg af permanent rejsefeber.

Indretning og wellness

Jeg interesserer mig meget for indretning og har taget en feng shui uddannelse i Freiburg, Tyskland for en del Ă„r siden. Jeg har ogsĂ„ arbejdet med indretning, bl.a. indenfor wellness branchen. Sammen med Brian har jeg f.eks. designet BlĂ„vand Kurbad og Wellness, som selvfĂžlgelig er Danmarks flotteste wellnesscenter. 😉 Vores hus er indrettet efter feng shui principperne og havens design er ogsĂ„ pĂ„virket af feng shui.